35 Albanian teams to celebrate Independence

Ne Durres, me date 28-29 nentori plot 25 ekipe ishin grumbulluar nga te gjithe trevat e Shqiperise per te festuar diten e Pavaresise. Ekipet per dy dite zhvilluan shume ndeshje me vellezerit e tyre nga trevat Shqipetare dhe ne fund te lumtur mbajten ne duar kupat qe te cilen e mori cdo ekip pjesemarres. Pra Festuan te  gjithe rreth flamurit Shqipetar.