Vazhdojne pergatitjet per “Vllaznimi Cup 2018”

Bluzet për cdo trainer dhe zv.trainer tashmë traditë në aktivitetet e zhvilluara prej nesh janë GATI!!

Por me ndryshim nga vitet e tjera këtë vit Shoqata Vllaznimi vendosi që bluza të jetë ngjyre Blu dhe me logon sinifikuese të turneut.
Nxitoni te rregjistroni ekipin tuaj ne aktivitetin e rradhes qe zhvillohet nga data 25 qershor deri me 06 korrik 2018.

Shoqata Vllaznimi është gati… PO JU ?!