Vllaznimi Cup 2019 Durres-Albania

Vazhdojne regjistrimet ne Turneu 15-te Nderkombtar “Vllaznini Cup 2019” per grupmoshat u. 9-11-13-15-17 dhe femra.

Nje organizim i Shoqata Vllaznimi ne bashkepunim me Federata Shqiptare Futbollit, Ministria Arsimit dhe Sportit, Bashkia Durres. Ftojme te gjithe ekipet qe jane te interesuara te marrin pjese ne kete evenimet te kontaktojne ne adresat tona. Ky eveniment mbeshtetet nga: Uji Tepelena, Coca-Cola, Novamat, Birra Kaon,